Palvelut

 
 
Svenska Suomeksi

Home
Käyntikortit
Laskulomake
Klapikone

ATK-palvelut

Com-Soft tarjoaa myös muita ATK-palveluja. Teemme esitteitä ja käyntikortteja. Ota yhteyttä, jos tarvitset markkinointimateriaalia.

Jos haluat helpon tavan kirjoittaa laskuja ilman monimutkaisia laskutusohjelmia, voimme tarjota Excel-laskulomakkeen tai PDF-laskulomakkeen.
Lomake on turvallinen ja helppokäyttöinen ja saat näppärästi hyvän näköisen laskun tehtyä. Täytät laskutustiedot suoraan lomakkeeseen ja lomake tekee kaikki laskentatoiminnot sinulle; tulosta, Voilá, lasku on valmis !


Laskulomake on erittäin edullinen, maksat vain kertamaksun lomakkeesta ja voit käyttää sitä niin pitkään kun haluat, ei vuosimaksuja. Nyt myös viitenumerotoiminnolla.

Edullisempi vaihtoehto on PDF-tilisiirtolomake, eli PDF-tiedosto johon täytät yhteen paikkaan laskutettava summa ja selitys. Kun tulostat saat samalle paperille 3 eri tilisiirtoa josta yksi jää sinulle ja kaksi lähtee asiakkaalle. Kätevä tapa esim. yhdistyksille jota tarvitsee lähettää paljon tilisiirtolomakkeita. PDF-lomakkeen voi myös lähettää sähköpostitse.