Suunnittelu

 
 
Svenska Kontakta oss TOC News Suomeksi

Home
Webshop

 

Graafinen suunnittelu

Ensimmäinen vaihe kotisivujen tekemisessä on graafinen suunnittelu. Suunnittelussa asiakkaan ja suunnittelijan välinen kommunikaatio on ensisijaisen tärkeää. Monet asiat on otettava huomioon jo graafisessa suunnittelussa, jotta tuloksena on toimiva kokonaisuus.

Referenssit

 Tutustu asiakkaittemme sivuille portfoliosta. Alla on muutama esimerkki.

Svenska Ford Cortina klubben 
 
Tämä sivusto on suunniteltu siten, että sivuille tulija näkee heti, että kyseessä on Ruotsissa toimiva autokerho. Suunnittelussa lähtökohtana on ollut pyöreä logo, kun sivuja on lähdetty toteuttamaan. Sivuissa sini-keltaisuus ja ruutupaperi-kuvio seuraa kaikkialla sivustolla.
 
Solhaga
 
Tässä on haettu mahdollisimman paljon kuvia sekä luonnosta että kohteista. Se on toteutettu taustakuvana sekä pikkukuvan avulla jokaisen sivun kohdalla. Yrityksen logo uudistettiin myös kotisivujen uudistuksen yhteydessä. Solhaga avasi samalla myös .fi domainin.
 
 
Osasto129

Näiden sivujen suunnittelussa yksi tärkeä ominaisuus on ollut valokuvat ja miten niitä näytetään. Otsikossa oleva kuva vaihtuu joka kerta, kun sivuja päivitetään tai kun siirrytään sivusta toiseen. Uutispalvelin on toinen tärkeä tekijä suunnittelussa, päivitykset uutispalvelimeen hoituu suoraan internetin kautta.